Uudised

Värvupere september 30. september


24. septembril oli juba hommikust saati värvupesas sagimist palju. Lapsed saabusid majja, kõigil laadakotid kaasas. Kl. 10 oodati kõiki värvukesi Lepatriinude rühma ette- toimus traditsiooniline "Sulle - Mulle" taaskasutuslaat. Õpetaja Katrin jagas kõigile pataka "puuleherahasid" ning kauplemine võis alata! Kaupa jagus kõigile! Mida kõike seal ei pakutud- silm haaras raamatuid, traktoreid, ekskavaatoreid, nukke, pille ning krokodille. Kl. 16 toimus lasteaia hoovis sügislaat "Vanaema kelder". Iga rühma laadalaud sai varakult paika sätitud. Oli suur rõõm tõdeda, et osalejaid ning laada nautlejaid oli palju. Ilm soosis ka igati meie õhtupoolikut ning päike säras kõrgel. Lastevanematel oli võimalus soetada värsket kodumaist köögivilja, kompotte, isevalmistatud moose,mahlu ning sekka ka mahedaid mune ja isegi tšillikaunu. Laat oli heategevuslik ning müügist saadud tulu jagati rühmade vahel võrdselt. Hea tegu soojendab südant! Müügist saadud tulu kulub pisivärvudele rühmiti väga ära! Mida ja täpselt kuidas, sellest peagi hõikame! Sügavad tänukummardused sujuva koostöö eest lastevanematele! Oli väga vahva!

24. septembril oli juba hommikust saati värvupesas sagimist palju. Lapsed saabusid majja, kõigil laadakotid kaasas. Kl. 10 oodati kõiki värvukesi Lepatriinude rühma ette- toimus traditsiooniline "Sulle - Mulle" taaskasutuslaat. Õpetaja Katrin jagas kõigile pataka "puuleherahasid" ning kauplemine võis alata! Kaupa jagus kõigile! Mida kõike seal ei pakutud- silm haaras raamatuid, traktoreid, ekskavaatoreid, nukke, pille ning krokodille. Kl. 16 toimus lasteaia hoovis sügislaat "Vanaema kelder". Iga rühma laadalaud sai varakult paika sätitud. Oli suur rõõm tõdeda, et osalejaid ning laada nautlejaid oli palju. Ilm soosis ka igati meie õhtupoolikut ning päike säras kõrgel. Lastevanematel oli võimalus soetada värsket kodumaist köögivilja, kompotte, isevalmistatud moose,mahlu ning sekka ka mahedaid mune ja isegi tšillikaunu. Laat oli heategevuslik ning müügist saadud tulu jagati rühmade vahel võrdselt. Hea tegu soojendab südant! Müügist saadud tulu kulub pisivärvudele rühmiti väga ära!

Mida ja täpselt kuidas, sellest peagi hõikame! Sügavad tänukummardused sujuva koostöö eest lastevanematele! Oli väga vahva!